Rabu, 30 Januari 2013

DARI KANTIN SEKOLAH KE RAK KOLEKSI

Assalamualaikum.  Satu lagi barang KFC sumbangan isteri tersayang.  Botol untuk isi sabun untuk mencuci tangan keluaran KFC.  Isteri aku dapat ni pun dari kantin sekolah dia.  Mulanya sajer je tanya kat tauke kantin tuh kalau tak nak guna lagi jual la kat dia.  Tapi tauke tuh terus ajer keluarkan sabun pencuci tangan dalam botol tuh dan terus bagi free ajer kat isteri kau..Alhamdulillah..rezeki.  Satu lagi barang berjaya diselamatkan dan dinaik tarafkan sebagai barangan koleksi.  Sama macam bekas Milo yang aku selamatkan dari bilik air dulu....(boleh check kat post DARI BILIK AIR KE RAK SIMPANAN )


IT'S FINGER LICKIN' GOOD


8 ulasan:

  1. YA SATU LAGI JENAMA KFC MASUK KOLEKSI :) SYABAS :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. saja saja seronok seronok menyimpan

      Padam
  2. nak juga.. sy tak de lg ni.. bg 2.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. bro banyak dah barang barang koleksi yang lagi menarik

      Padam
  3. Salam Dinee,
    Bertuahnye. Dahlah bekas tu cantik dapat percuma je. Berbaloi!.

    BalasPadam